Mød vores kokke

Vores kokke garanterer dig altid en god oplevelse

Vores team er vores rygrad

Vi anvender altid uddannede kokke i Bella's Diner

Selv om man er en Foodtruck, så skal kvaliteten og den kulinariske oplevelse være i orden. Derfor anvender vi altid uddannede kokke i Bella's Diner, så du er sikret den bedst mulige oplevelse for dig og dine gæster.

Habi

Kok - Finalist i Årets Kok 2017

Habi er 23 år og afghaner, men er opvokset i Danmark. Habi har tidligere været ansat på Comwell Borupgaard som souschef og før det, har han været på både Fredensborg Store Kro og Kokkedal Slot.

Jeg tænker ikke på andet end mad, og drømmen er at blive verdens bedste kok ligesom Rasmus Kofoed

Habi var finalist i "Årets Kok 2017" og skal som landsholds-kok deltage i OL i Abu-dabi i 2018. Habi er udlært som Michelin kok og har ikke sænket niveauet siden.

Martin

Kok

Martin har tidligere været ansat på DITTO, Kokkedal Slot Copenhagen, Novo Nordisk og Hotel Søfryd

Hvis det er ikke er Michelin, er det ikke mad...

Inspirationen hos Martin er perfektionen i hver tallerken, hver gang. Det hurtige tempo og folks glæde ved et perfekt måltid. 

Andrè

Kok

Andrè er udlært i det franske køkken på Kokkedal slot. Har tidligere arbejdet med nyt nordisk på Ditto og Nimb.

Den største glæde for en kok i en foodtruck, er den direkte kundekontakt

Madglæden hos Andrè stammer tilbage fra barnsben, med en far der var overtjener i mange år på hotel D'langterre. Derfor ligger det Andrè helt naturligt at arbejde i restaurationsbranchen.